x 

Reportasjer

ImageSykkelklubben I.F Frøys elitelag holdt moralen oppe på treningssamling i Danmark i påsken. På tross av kjølig vårvær, men med god hjelp fra den brune varme styrkedrikken som er like mye Italiensk kultur som sykling selv, ble treningssamlingen på Sjælland en suksess.

I. F frøy var så heldige å få låne en Rancilio Silvia espresso maskin og en Rancilio Rocky kaffekvern på sin årlige vårsamling. Både Silvia og Rocky ble fyllt opp med Ottolina kvalitetskaffe.


Frøys terrengelite for sesongen 04 Øyvind Aas og Mats Larsen

Med skikkelig Italiensk espresso før og etter hver økt holdt I.F Frøys gutter motivasjonen på topp. I løpet av to uker syklet de seks elitesyklistene; Alexander Holm, Espen Amundsen, Anders Gullhav, Halvor Ihler, Mats Larsen og Øyvind Aas seksti timer og 200 mil hver. Til sammen spiste de 60 brød og drakk opp 2 kilo Ottolina kaffebønner. Godt over hundre kopper espresso sørget for å holde konsentrasjonen oppe på hver økt samt fungerte som varmende trøst og hygge etter fullførte femtimers turer i kuling og fem grader.


Lagbilde: Fra venstre: Espen Amundsen, Mats Larsen, Halvor Ihler, Anders Gullhav og Alexander Holm

Rancilio har lang tradisjon for samarbeid med sykkelsporten i Italia og I.F Frøy er veldig takknemlig for hjelpen fra Temperato i oppstarten av årets sesong.


På veien: Frøys gutter i formasjon på den Danske landsbygda.

Tusen takk for hjelpen,

hilsen på vegne av I.F Frøys elitegruppe 2004

Øyvind Aas