x 

Produktomtale

Farmen ligger på 2100 meters høyde i Nariño-distriktet i det sydlige Colombia, nesten på grensen til Ecuador. Kaffen har aroma av bergamott og røde bær. Den smaker av solbær, plomme, moden mango og melkesjokolade. Den har stor fylde og munnfølelse, og ettersmaken av mango og sjokolade sitter lenge.

El Remanso betyr bakevje på spansk, og henspiller humoristisk på denne delen av kaffefarmens plassering. Maria Eugenia Garces veddet nemlig med sin mann Angel at hun kunne produsere bedre kaffe enn ham. For å gi henne sjansen ga han henne 5 hektar av kaffefarmen sin hvor hun skulle få fritt spillerom ? ulempen var bare at det var den dårligste plasserte delen av hele farmen ? El Remanso. Det spørs om ikke Angel likevel tapte veddemålet. El Remanso er i hvert fall noe av det beste vi har smakt på svært lenge!Farmen ligger i Nariño-distriktet i det sydlige Colombia, nesten på grensen til Ecuador. Her vokser kaffen helt opp i 2100 meters høyde i Andesfjellene. I åssidene her har man svært gode vekstforhold i næringsrikt, vulkansk jordsmonn.Maria har tatt kvalitetskontrollen på farmen til nye høyder. Pulping (fjerning av det ytre fruktkjøttet) skjer to ganger daglig, for å oppnå en så ren smak som mulig. Etter pulping fermenteres bønnene i 18 timer i ståltanker med så lite vann som mulig. Etter fermenteringen blir det indre fruktkjøttet vasket av, og kaffen blir tørket i 10 dager i en blanding av sol og skygge og med kontrollert lufttilgang ved hjelp av vindskygge. El Remanso har aroma av bergamott og røde bær. Den smaker av solbær, plomme, moden mango og melkesjokolade. Den har stor fylde og munnfølelse, og ettersmaken av mango og sjokolade sitter lenge