x 

Etiopia Mokanisa Kelloo #3, 250g

Stor og fruktdrevet sødme. Vi kjenner aroma av syltede bær og plommer. Smaken har toner av jasmin, plomme, jordbærsyltetøy og fiken. I avslutningen finner man også noter av lys sjokolade, som balanserer fruktigheten perfekt.Prosessering: Etter at kaffen er vasket og sortert, blir den lagret i fermenteringstanker i to til tre dager for å få mest mulig sødme og fruktsmak i kaffen. Etter fermentering blir kaffen tørket på afrikanske senger i åtte dager. Kaffen blir snudd på flere ganger daglig for å sikre en jevn og effektiv tørking.Geografi: Dyrkes 1900 m.o.h. i Mokanesa, Kerrecha, Guji, Etiopia. Bønnetype: Blandede stedegne sorter.Gradering: Sidamo 1.Bruksområde: Smaker best f.o.m. 8 dager etter brenning. Husk å lufte kaffen. Passer til trakter, aeropress, dryppstasjon, presskanne. Leveres i 1x 250 g ventilpose
Kr. 105,87

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.