x 

El Salvador Pirineos Pacamara, 250g

Herlig syrlighet, men søt og smaker av moden steinfrukt, sviske jus, nougat og sjokolade.
Geografi: Los Pirineos, Tepeca Volcano, El Salvador, høstet på 1350 - 1500 m.o.h.
Bønnetype Pacamara
Prosessering: Honey-prosess
Bruksområde: trakter, presskanne, aeropress, dryppstasjon
---
Leveres i 1 x 250 g stående ventilpose med lukkemekanisme.
Kr. 123,98

Vi møtte nylig farmeren Gilberto Baraona under hans norgesbesøk. Han er utrolig kunnskapsrik og en morsom person å være sammen med. Gilberto eksperimenterer mye med forskjellige bønner og prosesseringsmetoder. Han har fullstendig kontroll med det han driver med. Vi har tatt inn et lite parti Honey-prosess Pacamara høstet på 1350 - 1500 moh i Tepeca Volcano, Los Pirineos, El Salvador. Er dette noe som faller i smak, vil vi definitivt kjøpe mer kaffe herfra.

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.