x 

Etiopia Mokanisa Kelloo #3, 1 kg

Stor og fruktdrevet sødme. Vi kjenner aroma av syltede bær og plommer. Smaken har toner av jasmin, plomme, jordbærsyltetøy og fiken. I avslutningen finner man også noter av lys sjokolade, som balanserer fruktigheten perfekt.


Prosessering: Etter
at kaffen er vasket og sortert, blir den lagret i fermenteringstanker i to til
tre dager for å få mest mulig sødme og fruktsmak i kaffen. Etter fermentering
blir kaffen tørket på afrikanske senger i åtte dager. Kaffen blir snudd på
flere ganger daglig for å sikre en jevn og effektiv tørking.Geografi: Dyrkes
1900 m.o.h. i Mokanesa, Kerrecha, Guji, Etiopia.
Bønnetype:
Blandede stedegne sorter.
Gradering:
Sidamo 1.
Bruksområde: Smaker best f.o.m. 8 dager etter brenning. Husk å lufte
kaffen. Passer til trakter,
aeropress, dryppstasjon, presskanne.

Leveres i 1x1000g ventilpose
Kr. 383,85

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.