x 

Utstyr

classe9 sideLes om utstyr forbundet med tilberedningen av kaffe.

Hvilken espressomaskin skal jeg velge?

La Valentina espressomaskin

Samtlige produkter som føres av Temperato er kvalitetssikret med hensyn på kvalitet og soliditet, resultatet i koppen og på brukervennlighet. Likevel kan det være en utfordring å velge den rette maskinen som best tilfredsstiller dine krav til kapasitet og pris. Temperatos produkter er alle svært holdbare, men skulle det allikevel oppstå noe, har vi alle deler på lager og står til tjeneste. I denne artikkelen finner du en generell veiledning som kan hjelpe deg på veien.

Les mer: Hvilken espressomaskin skal jeg velge?

Proffpakning vs standardpakning til Rancilio Silvia

gruppepakningMange har kanskje lagt merke til at man kan bytte ut deler på rancilio silvia med deler fra rancilios proffmaskiner. Den mest hensiktsmessige delen å skifte har for mange vært gruppepakningen. Men hvorfor skal man gjøre dette ?

Les mer: Proffpakning vs standardpakning til Rancilio Silvia

Kaffekvernen

kaffekvernKaffekvernen er bindeleddet mellom råvaren og tilberdningen som foregår i espressomaskinen. Kaffebønnene males opp, og kaffens kvaliteter gjøres tilgjengelig for ekstraksjon. De utrolig sårbare og flyktige stoffene som man ønsker å bringe ned i koppen i form av espressoens mørke eleksir, må behandles med største omhu.

Les mer: Kaffekvernen

Espressomaskin


Epoca Rosso

Espressomaskinen er selve kjernen i tilberedningen av disse fortryllende kaffedrikkene. Og det stilles strenge krav til kapasitet og funksjon for å oppnå disse drikkenes særegenhet.

Les mer: Espressomaskin