x 
LIPPE kaffe
Baristautstyr
Vi har alt du trenger til din kaffebar
LIPPE espresso
Vi produserer 7 rene espressosorter og blandinger.
LIPPE espresso
Vi produserer 7 rene espressosorter og blandinger.
Kaffesmaking
Mye arbeid legges ned i smaking og innkjøp av kaffe til LIPPE. Her fra smakingen av Brasil Cup of Excellence.

Noen av våre nyeste produkter

ImageDet er mye man skal tenke på når et serveringssted skal etableres. Lokaliteten skal være god, regelverk skal følges, godkjenninger skal erverves, interiøret skal fungere godt, logistikken skal være effektiv og sist men ikke minst: drikkene som serveres må være av god kvalitet. Temperato har siden 1998 vært involvert i svært mange prosjekter, og vi har derfor bygget opp betydelig kompetanse om det å starte og drive kaffebar. Videre har vi et stort nettverk å trekke på når det gjelder å tilby god rådgivning.

Det beste for deg som går med en espressobar i magen, er å involvert kompetanse på et så tidlig tidspunkt som mulig. Det er ikke få prosjekter vi har vært involvert i på et altfor sent tidspunkt, og da har det mange ganger ikke en gang vært plass til espressomaskinen.

God lokalitet for espressobar?
God lokalitet for espressobar?
Lokalitet
Lokaliteten er avgjørende for kundegrunnlaget til din kaffebar. Det er viktig å vurdere forhold som parkeringsmuligheter, boligforhold, arbeidsplasser, alderssammensetning osv. Er det ikke folk i bevegelse forbi din lokalitet vil det ta lang tid å opparbeide seg en kundegruppe, hvis det i det hele tatt er mulig.

Divsers tilsyn og etater
Det er et mylder av regler og forskrifter man skal forholde seg til, og kommer man galt ut, kan det offentlige fort gjøre kort prosess på din bedrift. Lokalet ditt må være regulert, ikke bare til næringsformål, men også i de fleste tilfeller være godkjent serveringssted. For at næringsmidler skal kunne serveres og nytes i din kaffebar, må de rette godkjenningene være i havn fra mattilsynet, eiendomsetat mm.

Image
God arbeidsplass og plass til alle funksjoner er viktig
Interiør, ergonomi og logistikk
Ikke alt interiør fungerer like godt i en kaffebar. Det er mye folk ut og inn. Bak disken er det stor belastning og mye søl av vann og kaffe. Det er viktig å sørge for at riktige materialer benyttes. For at din kaffebar skal fungere effektivt er logistikken av stor betydning. Det er ønskelig at en gitt kaffedrikk skal kunne serveres på en mest mulig effektiv måte uten at kundene går i veien for hverandre eller at betalingen blir et hinder.

Kaffe og espressodrikker

Kaffen som benyttes og drikkene som serveres må være av en kvalitet og type som passer stedets og kundenes behov. Temperato har en rekke baristakurs som også kan tilpasses dine ønsker. Det er ikke nok med en maskin for tilberede espressodrikker på en tilfredstillende måter. Dette er et håndverk hvor kompetanse og erfaring er nødvendig.

Nøl ikke med å ta kontakt med oss. Vi står til disposisjon med all vår kompetanse.