x 
LIPPE kaffe
Baristautstyr
Vi har alt du trenger til din kaffebar
LIPPE espresso
Vi produserer 7 rene espressosorter og blandinger.
LIPPE espresso
Vi produserer 7 rene espressosorter og blandinger.
Kaffesmaking
Mye arbeid legges ned i smaking og innkjøp av kaffe til LIPPE. Her fra smakingen av Brasil Cup of Excellence.

Noen av våre nyeste produkter

JobbkaffeKaffen eller kaffemaskinen på jobben blir sjelden omtalt i positive vendinger.  Grunnene til dette er sammensatte, men mangel på tid og er ofte det som gjør at man ender opp med dårlige råvarer og/eller dårlig utstyr.

Dette vil vi gjøre noe med, og vi har alt du behøver for å få kaffen på kontoret til å ikke stå tilbake for noe. Ett av Temperatos mål gjennom et tiår har vært å levere utstyr, kunnskap og råvarer som muliggjør tilberedelse av fantastisk kaffe. Temperato hjelper til med høy kvalitet på råvarene til eksisterende kaffemaskin eller leverer komplette løsninger fra bønne til kopp.  Disse løsningene er rettet mot alle som ikke ser noen grunn til å ta til takke med annenrangs kaffe på arbeidsplassen.

  • Vi brenner vår egen kaffe. Dette betyr at vi har full kontroll over råvarene. Gjennom år med forskning og samarbeid med de beste produsenter har vi funnet frem til hva vi mener er en optimal oppskrift for å få frem det beste i våre single origin. Full gjennomsiktighet gjør at feilkildene blir eliminert og kaffen vi tilbyr er alltid av høyeste kvalitet, og så fersk som mulig.
Temperato kaffebrenneri
Temperato kaffebrenneri, her Alexander von der Lippe som inspiserer den nybrente kaffen

 

  • Utstyret er i verdensklasse. I et marked som flyter over av løsninger for enkle og effektive kontormaskiner kan det være vanskelig å vite hva man faktisk får ut av en fin fasade med masse trykknapper. Vi har kun valgt løsninger som er i toppen av sitt sjikt, og hvor kvalitet ikke er kompromittert bort. Maskinene er fortsatt meget konkurransedyktige både på brukervennlighet, funksjoner, driftssikkerhet og pris.

 

 

  • Høy teknisk kompetanse. Fortell oss ditt behov, og vi kan imøtekomme dine standarder. Vi har inngående kunnskap til alt innen dimensjonering, forbruk, kvalitet mm for å kunne skreddersy din kaffehverdag. Ring oss på 4000 5759 eller kontakt oss her .


Det at vi fokuserer på topp kvalitet i alle ledd gjør at din bedrift kan gå hver dag i møte med en nydelig kopp kaffe fra Temperato. God kaffe bidrar til økt trivsel og økt arbeidsmoral, og før du vet ordet av det vil kaffen fra den lokale kaffebaren bli målt opp mot kontorkaffen, og ikke omvendt.