x 
LIPPE kaffe
Baristautstyr
Vi har alt du trenger til din kaffebar
LIPPE espresso
Vi produserer 7 rene espressosorter og blandinger.
LIPPE espresso
Vi produserer 7 rene espressosorter og blandinger.
Kaffesmaking
Mye arbeid legges ned i smaking og innkjøp av kaffe til LIPPE. Her fra smakingen av Brasil Cup of Excellence.

Noen av våre nyeste produkter


kryo 65 2KRYO 65 er den første doseringskvernen som kommer med et innovativt kjølersystem for kvernkammeret. Denne funksjonen, patentert av Rancilio LAB, er svaret på det største problemet i kverneprosessen: overoppheting av kaffen mens maskineriet går.

Maling er faktisk en av de mest delikate og kritiske punktene for en korrekt espresso-ekstraksjon. Derfor har KRYO 65 blitt designet ned til minste detalj for å forsikre ypperste kvalitet i alle faser av kaffens forvandling.

Kjøling av kvernkammeret skjer takket være de støpte aluminiums-ribbene som omslutter kvernkammeret, som overfører og sprer friksjonsvarme skapt av den mekaniske funksjonen til knivene.
Dette reduserer brukstemperaturen betraktelig, noe som etterlater de aromatiske egenskapene til den malte kaffen intakte.

Den mye KRYO 65 har flere fordeler: kniver i 100% stål, utsatt for en spesiell ThermoSteel varmebehandling for å forsikre holdbarheten. Hopperen er enkel å fjerne, står på egen hånd og er laget av støtsikker matvaregodkjent polykarbonat. Justeringsknappen for malingsgrad er lett synlig i oransj utførelse og er et meget funksjonelt snev av stil. Den muliggjør mikrometrisk justering for ønsket partikkelstørrelse.

 Den brukervennlige SoftGrip doseringsspaken og det nye doseringssystemet sørger for presise, konsistente, programmerte doser. Stil, men fremfor alt ergonomi, er også sett i den selv-sentrerende filtergaffelen og i tamperen. Det store spillbrettet er enkelt å fjerne for rengjøring.

Funksjonalitet, ergonomi, dynamiske former og eksklusive, motstandsdyktige materialer. Den rette kombinasjonen i ett enkelt produkt: den nye KRYO 65

'